Ingrediente
- 2 pulpe
- 1 morcov
- 5-6 cartofi
- telina
- conopida
- fasole verde
- mazare
- ardei rosu
- porumb
- 2 fire ceapa verde
- sare
- cascaval
- 3 galbenusuri
- 1 iaurt cremoso
Mod de preparare
Fierbem pulpele de pui, spumam de cate ori este nevoie, apa nu o aruncam si facem o supa din ea.
Intr-o alta oala fierbem cartofii in coaja.
Dupa ce au fiert carnea si cartofii, carnea o dam jos de pe os, cartofii ii pasam cu furculita si le amestecam cu celelalte legume pe care le-am fiert si pe ele, cu 2 galbenusuri, jumatate din iaurt, sare.
Ungem o tava de yena cu unt, turnam compozitia in ea, deasupra punem galbenusul amestecat cu iaurtul ramas si presaram cascaval ras si o dam la cuptor pana devine aurie.
Intr-o alta oala fierbem cartofii in coaja.
Dupa ce au fiert carnea si cartofii, carnea o dam jos de pe os, cartofii ii pasam cu furculita si le amestecam cu celelalte legume pe care le-am fiert si pe ele, cu 2 galbenusuri, jumatate din iaurt, sare.
Ungem o tava de yena cu unt, turnam compozitia in ea, deasupra punem galbenusul amestecat cu iaurtul ramas si presaram cascaval ras si o dam la cuptor pana devine aurie.
Tipsuri
- se pot pune ouale intregi, insa eu am pus doar galbenusurile pt ca am facut sa pape si piticul meu.
- se poate face si din alte legume
Arata foarte bine!Am s-o fac si eu fetiei mele
RăspundețiȘtergerems vio, sa o incerci cu incredere, e f buna :*
RăspundețiȘtergere