Ingrediente
- 2 morcovi,
- 1 patrunjel,
- 1 dovlecel mai mic,
- 3 cartofi,
- 1 ardei gras verde,
- bulion,
- 200 g orez,
- 1 ceapa,
- 1 praz ,
- leustean,
- ulei,
- sare,
- piper.
Mod de preparare
Spalam bine legumele, le curatam si le taiem dupa preferinta.
Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi adaugam legumele, pt inceput nu punem dovlecelul ( se pune dupa ce s-au inmuiat morcovii, deoarece acesta fierbe foarte repede).
Dupa ce s-au inmuiat legumele punem si orezul si bulionul si mai lasam pana fierbe si orezul, dupa care punem sare dupa gust si mult leustean tocat fin.
Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi adaugam legumele, pt inceput nu punem dovlecelul ( se pune dupa ce s-au inmuiat morcovii, deoarece acesta fierbe foarte repede).
Dupa ce s-au inmuiat legumele punem si orezul si bulionul si mai lasam pana fierbe si orezul, dupa care punem sare dupa gust si mult leustean tocat fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu