in principiu am vrut sa fac doar cus cus si pui la cuptor, insa am dat de ciuperci in frigider si nu am rezistat sa nu le strecor si pe ele :d, a iesit o nebunie
Ingrediente
- cateva ciuperci
- un fir de usturoi verde
- 2 pulpe
- o punga de cus cus
- ulei de masline
- sare
- piper
- boia de ardei iute
- apa fierbinte
- cascaval ras
Mod de preparare
Se spala carnea si se pune la fiert.
Intre timp tocam usturoiul marunt, spalam ciupercile, le taiem feliute.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, inabusim putin usturoiul, apoi punem si ciupercile si le lasam si pe ele sa se inabuseasca.
Dupa ce a fiert carnea o scoatem, supa nu o aruncam si stiti ce facem, nu?! o Supita "de pui fugit" pt bebelusi
Intr-un vas de yena punem putin ulei, cus-cus apoi amestecul de ciuperci cu usturoi, iar deasupra carnita ( eu as fi facut si fara, dar ma dadea sotul afara din casa :D =)) ), condimentam cu sare, piper si boia dupa gust, apoi punem apa fiarta cat sa acopere cus cus-ul, iar peste puem casaval ras si dam la cuptor pt circa 20 de min.
Intre timp tocam usturoiul marunt, spalam ciupercile, le taiem feliute.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, inabusim putin usturoiul, apoi punem si ciupercile si le lasam si pe ele sa se inabuseasca.
Dupa ce a fiert carnea o scoatem, supa nu o aruncam si stiti ce facem, nu?! o Supita "de pui fugit" pt bebelusi
Intr-un vas de yena punem putin ulei, cus-cus apoi amestecul de ciuperci cu usturoi, iar deasupra carnita ( eu as fi facut si fara, dar ma dadea sotul afara din casa :D =)) ), condimentam cu sare, piper si boia dupa gust, apoi punem apa fiarta cat sa acopere cus cus-ul, iar peste puem casaval ras si dam la cuptor pt circa 20 de min.
Tipsuri
- carnea se poate prajii, eu am ales varianta asta ca e mai sanatoasa :D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu