i-am zis asa pt ca sotul meu asa a numit-o cand a vazut atatea legume :))
Ingrediente
- 500g de faina alba
- o canita de apa calduta
- un cub de drojdie
- o canita de ulei
- o priza de sare
- salam
- mozarela
- adrei rosu
- porumb
- mazare
- fasole verde
- sos pizza
Mod de preparare
In apa calda dizolvam drojdia si in mijlocul fainii facem o gropita in care turnam apa cu drojdia.
Cand incepe sa creasca, amestecam cu toata faina si turnam uleiul incet framantand energic un aluat elastic.
Punem sare dupa gust.
Lasam aluatul sa creasca 30 de minute, intr-un loc cald, eventual langa un ochi aprins al aragazului.
Dupa care intindem o foaie subtire si ungem cu sos pt pizza, apoi vom pune mozarella taiata feliute subtiri, salamul, ardeiul,porumbul, mazarea, fasolea si peste vom pune iar mozarella.
Dam la cuptor pt cca 15-20 min.
Cand incepe sa creasca, amestecam cu toata faina si turnam uleiul incet framantand energic un aluat elastic.
Punem sare dupa gust.
Lasam aluatul sa creasca 30 de minute, intr-un loc cald, eventual langa un ochi aprins al aragazului.
Dupa care intindem o foaie subtire si ungem cu sos pt pizza, apoi vom pune mozarella taiata feliute subtiri, salamul, ardeiul,porumbul, mazarea, fasolea si peste vom pune iar mozarella.
Dam la cuptor pt cca 15-20 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu