Mod de preparare
Branza de vaci o mixam cu zaharul, smantana, ouale, esenta de vanilie si grisul.
Punem un vas cu apa si putina sare la fiert.
Luam cu lingura din compozitia de branza si punem in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute.
Se scot cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna ciocolata topita la baine marine.
Am vrut sa fac si eu sosul, dar mi-am dat seama ca nu am unt, asa ca am topit repede ciocolata, am papat pana mi-a venit rau:D:))
Punem un vas cu apa si putina sare la fiert.
Luam cu lingura din compozitia de branza si punem in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute.
Se scot cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna ciocolata topita la baine marine.
Am vrut sa fac si eu sosul, dar mi-am dat seama ca nu am unt, asa ca am topit repede ciocolata, am papat pana mi-a venit rau:D:))
Prepar destul de des papanasi fierti
RăspundețiȘtergeresi chiar prajiti ,dar garnisirea cu
sos de ciocolata mi s-a parut foarte ingenioasa.Data viitoare am sa fac si eu reteta ta.
lili,multumesc, ma bucur ca-ti plac, abia acum am vazut comentariul tau, imi cer scuze, te pup
Ștergere