doru e innebunit dupa creier pane, de obicei il faceam dupa o alta reteta, insa azi am incercat sa-l fac altfel decat inainte si a fost parca mai multumit de rezultat...eu nu ma omor cu ei, insa azi as fi mancat si eu, doar ca a trebuit sa-mi pun pofta in cui...:(
Ingrediente
- creier de porc
- sare
- piper
- 1 ou
- faina
- pesmet
- boia dulce
Mod de preparare
Spalam si curatam creierul de pielite si oscioare, dupa care il lasam la scurs.
Batem oul impreuna cu sarea, piperul si boiaua.
Dam creierul mai intai prin faina, apoi prin ou, dupa care il dam prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam bucatile de creier, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Le scoatem pe un servetel pentru a absorbii surplusul de ulei.
Batem oul impreuna cu sarea, piperul si boiaua.
Dam creierul mai intai prin faina, apoi prin ou, dupa care il dam prin pesmet.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam bucatile de creier, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Le scoatem pe un servetel pentru a absorbii surplusul de ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu