facut tot pentru andutu in speranta ca o sa pape, a papat dar putin si asta ca nu mancase nimic toata ziua ........insa mie mi-a placut la nebunie
Ingrediente
- 1 dovlecel
- 3 linguri cus cus
- 2 linguri smantana
- 2 linguri cascaval ras
- sare
- 1 lingurita ulei
Mod de preparare
Curatam dovlecelul de coaja, il spalam si-l dam pe razatoare.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.
Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.
Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.
Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.
Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.
Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.
Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu