in fiecare an ne raman oua de la Paste, asa ca de data asta am hotarat sa le umplu pentru ca mi-am cumparat platou pentru oua :d :)):))
Ingrediente
- oua rosii daca v-au ramas, daca nu oua fierte
- 1 pate ficat pui
- 2 lingurite mustar
- 2 galbenusuri
- patrunjel
Mod de preparare
Taiem ouale pe jumatate, le scoatem galbenusul si le dam deoparte pana pregatim umplutura.
Din pateu, cele 2 galbenusuri si mustar pregatim umplutura, le punem pe toate intr-un castron si amestecam bine pana cand se omogenizeaza compozitia.
Cu aceasta umplutura umplem jumatatile de ou.
Ornam cu frunzulite de patrunjel.
Din pateu, cele 2 galbenusuri si mustar pregatim umplutura, le punem pe toate intr-un castron si amestecam bine pana cand se omogenizeaza compozitia.
Cu aceasta umplutura umplem jumatatile de ou.
Ornam cu frunzulite de patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu