Retete

miercuri, 30 iulie 2014

Concurs Solaris - Belsug din natura





Dragii mei va invit la un nou concurs.

De aceasta data sponsorul nostru este Solaris - Belsug din natura care ne aduce premii sanatoase si gustoase.

" Solaris a luat naștere ca o alternativă sănătoasă la stilul modern de alimentație. Ceea ce consumatorul de azi găsește adesea pe piață sunt opțiuni multe, promisiuni sofisticate și arareori credibile, împachetări atrăgătoare cu conținut incert. Solaris își propune să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentație echilibrată și sănătoasă la orice vârstă.'
"Solaris reunește o serie de produse care îți pot fi alături la micul dejun, prânz sau cină. De la fulgi și müsli, ceaiuri și cicoare, sucuri naturale din fructe, cereale și leguminoase, semințe și mirodenii, făinuri, uleiuri comestibile, fructe crude și uscate până la uleiuri esențiale și pentru aromoterapie."

Vom avea 3 premii/cosuri. Fiecare premiu contine (1 x fiecare):



  • Dejun Kollath Goji si Pin
    - grau maruntit, goji, stafide, bucatele de mar uscat, seminte de pin, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui


  • Mix Musli Fara  Zahar 
- fulgi de porumb fără zahăr, stafide, goji, caju, semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui


 
  • Deliciu Rosu 
- Merișor, stafide, alune, caju, migdale, agrișe și semințe de pin
  • Covrigei chimen
- faina integrala de grau, apa, seminte de chimen (1,5%), apa, ulei de palmier (grasime vegetala nehidrogenata), drojdie, sare fara adaos de iod.
  • Seminte salata 100g

Ce trebuie sa faceti?

- Sa dati like paginii de FB Solaris - Belsug din natura aici si paginii de FB Pusik's blog - Retete simple si  gustoase aici
- Sa raspundeti printr-un comentariu la aceasta postare, la intrebarea : " Cum se prepara Dejunul Kollath? "
- Share public la postare. 
In comentariu trebuie sa apara numele si adresa dvs. de e-mail.

Mai multe detalii despre cum se prepara Dejunul Kollath  puteti gasi aici .

Pot participa si cei care au domiciliul pe teritoriul altor tari, in afara Romaniei, cu conditia de a lasa o adresa din Romania pentru trimiterea premiului in cazul in care este castigator.

 

Durata concursului :

30.07.2014 - 07.08.2014

 

Castigatorii vor fi extrasi cu ajutorul RANDOM.ORG

Anuntarea castigatorilor se va face pe 08 august 2014 aici pe blog.

Livrarea se va face in scurt timp, din momentul anuntarii castigatorilor, de catre sponsor, cu conditia ca cei care au castigat sa furnizeze in timp util adresa completa pentru livrare, numele si numarul de telefon.


Imi rezerv dreptul de a scoate din concurs comentariile care nu au legatura cu cerintele concursului si cele care nu intrunesc conditiile de participare.

Va dorim bafta tuturor!





49 de comentarii:

  1. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.Ruta Elena Daniela(danutza2285@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Numele meu este : Cojocaru Maria Elena.
    E-mail: marryd10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară.
    Isabela Dragusanu
    murariu_isabela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Dejun Kollath se pregateste astfel: cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Ciobanu Roxana
    rocsi_1612@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. FB: Daniela Zaharia
    e-mail: dn_zaharia@yahoo.com
    Dejunul Kollath de la Solaris se prepara astfel:
    Graul si mixul de fructe si seminte se lasa la hidratat in apa plata de seara pana dimineata.
    Se folosesc doar recipiente de sticla, ceramica, portelan.
    Dimineata se combina ingredientele hidratate - amestecate sau in straturi.
    Se pot adauga si alte fructe sau seminte care trebuie sa fie crude, nu preparate termic.
    Pentru indulcire se foloseste miere de albine.
    Se poate aromatiza cu un praf de scortisoara, dupa gust.
    Important! - nu se folosesc produse lactate de origine animala!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    Fb- Mandruti Ion
    e-mail: ion_mandruti@yahoo.com
    share :https://www.facebook.com/iyonman/posts/769794889729107

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.

    fb-Brindusa Aluculesei
    mail-aluculeseibrindusa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. share:https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/907900572559566

    lumi_ni_ta2013@yahoo.com

    Un pachet Dejun Kollath cu goji si pin,zmeura proaspata,coacaze rosii,o para,2 caise,2 lingurite indulcitor natural sau miere de albine.Pachetul contine doua pungulite, una cu grau maruntit si una cu fructe uscate.
    Fiecare pachetel sa rastoarna in castronele de sticla sau ceramica si se acopera cu apa.Se lasa la hidratat 5-7 ore .
    Aceasta operatiune o faceti seara iar dimineata la micul dejun nu va ramane decat sa le combinati.
    Dimineata scurgeti surplusul de apa, indulciti graul cu miere sau indulcitor natural, asezati in straturi cu fructele hidratate si fructele proaspete, apoi serviti!!
    E un mic dejun sanatos, gustos si foarte satios.
    Nu este recomandat sa se consume cu produse lactate!!!
    Cu Solaris,ziua incepe mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru un mic dejun Kollath,graul macinat impreuna cu semintele si fructele,se pun la inmuiat seara,iar dimineata se amesteca cu fructe crude,miere si scortisoara dupa gust.
    Se obtine un mic dejun sanatos si satios.
    Claudia Baban
    claudiababan29@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Numele meu este :Badica Niculina
    E-mail: badica.robert@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.
    fan claudia halas
    email carlita20002000@yahoo.com
    merci

    RăspundețiȘtergere
  13. Iancu Lubita
    E-mail: lulucea05@yahoo.com
    Cele doua pungute din pachet,se pun de seara la inmuiat in apa plata,in vase de sticla;a doua zi dimineata se serveste,amestecate sau in straturi impreuna cu miere de albine dupa gust si de asemenea un praf de scortisoara

    RăspundețiȘtergere
  14. Cele doua pungute- graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara, dimineata se amesteca cu fructel crude, miere si scortisoara. Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios. Mielceoiu Anuta Ermina (kopilash_tembeel@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  15. Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.

    legrand_dea@yahoo.com
    Andrea Legrand

    RăspundețiȘtergere
  16. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Numele meu este :SMARANDACHE DANIELA
    E-mail: smarandache.daniela@gmail.com


    RăspundețiȘtergere
  17. Legrand Tiberius31 iulie 2014 la 05:04

    Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Legrand Tiberius
    legrandtiberius@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. FB;HOSSU CLAUDIA
    share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/843856668965350
    share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/843856542298696
    MAIL;claud1a04@yahoo.com;
    Dejunul Kollath Solaris ce se gaseste in trei variante:cu fructe deshidratate, cu goji si pin si cu alune.
    Micul dejun este, asa cum stim deja, cea mai importanta masa a zilei.
    Dejunul Kollath Solaris ofera un aport energetic complex fiind realizat din ingrediente sanatoase: grau integral maciant in combinatie cu seminte si fructe uscate.
    Ingrediente 2 portii

    Un pachet Dejun Kollath cu goji si pin
    zmeura proaspata,
    coacaze rosii
    o para
    2 caise
    2 lingurite indulcitor natural sau miere de albine
    Mod de preparare
    Pachetul contine doua pungulite, una cu grau maruntit si una cu fructe uscate.
    Fiecare pachetel sa rastoarna in castronele de sticla sau ceramica si se acopera cu apa.Se lasa la hidratat 5-7 ore .
    Aceasta operatiune o faceti seara iar dimineata la micul dejun nu va ramane decat sa le combinati.
    Dimineata scurgeti surplusul de apa, indulciti graul cu miere sau indulcitor natural, asezati in straturi cu fructele hidratate si fructele proaspete, apoi serviti!!
    E un mic dejun sanatos, gustos si foarte satios.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna!
    Multumim pentru concurs!
    FB: Cristina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202787540989145
    email: cristina.popesku@yahoo.com
    Graul si mixul de fructe se lasa la inmuiat de cu seara, in vase se sticla, ceramica sau portelan. Pana dimineata, ele se hidtrateaza si se combina dupa preferinta. Se pot indulci cu miere sau se pot combina cu diverse fructe.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dejunul Kollath se prepara astfel:
    Cum se prepară Dejunul Kollath?

    punem conținutul unei punguțe într-un recipient de sticlă sau lut
    adăugăm apă exact atât cât să acopere cu un deget grâul mărunţit din vas
    lăsăm la înmuiat peste noapte
    într-un alt vas înmuiem fructele uscate, semințele mărunțite din pachet
    dimineața amestecăm conținutul celor două vase
    putem adăuga mere, stafide, zmeură, căpșune sau afine
    îndulcim cu o linguriță de miere sau o picătură de stevia
    putem adăuga o linguriță de scorțișoară, pentru un plus de antioxidanți și un gust plăcut.

    Nume: Surugiu Alina
    Email: alinasurugiu0608@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  21. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Seran Ileana
    seran_ileana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Florentina Mandruti31 iulie 2014 la 09:57

    Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.


    Fb- Florentina Mandruti
    flory_mandruti@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/floaredecoltz/posts/732391490135756

    RăspundețiȘtergere
  23. share:https://www.facebook.com/kary.ely3/posts/519497234817711
    FB.Ripa Elena(Ely Kary)
    kary.elena@yahoo.com

    Dejun Kollath se pregateste astfel: cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.


    RăspundețiȘtergere
  24. Nume: Adina Gavriloi
    FB like: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/750509801658685
    Mail: gavriloiadina@yahoo.com
    Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. filigeanu marius daniel
      email: filigeanu_giany@yahoo.com

      Ștergere
  26. Pentru a obtine un mic dejun hranitor si satios, dejunul Kollath, punem la inmuiat, seara, cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele, iar dimineața se amestecă cele doua continuturi; putem adauga fructe crude, miere și scorțișoară.

    Alexandrina
    alexandrina_76@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/alexandrina.xandrinne/posts/10202715963965659

    RăspundețiȘtergere
  27. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    Biciusca Oana
    frisckycat@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere. fb Kremer Anamaria Rut mail anamaria_rut@yahoo.com share: https://www.facebook.com/kremer.anamariarut/posts/946730665352573

    RăspundețiȘtergere
  29. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară.

    RăspundețiȘtergere
  31. Fb:Stefania Petcu
    share: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/687317651317161
    mail: mirilush@yahoo.com
    Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară.

    RăspundețiȘtergere
  32. Grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.


    RăspundețiȘtergere
  33. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    smadu natalia
    luminita20_2006@yahoo.com
    fb: luminitanaty

    RăspundețiȘtergere
  34. fb jeni mirea
    Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.
    mireab46@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. FB: Mere Verzi
    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1525294241023083
    E-mail: alice_verde_de_paris@yahoo.com
    Raspuns: Pentru a obtine un mic dejun hranitor si satios, dejunul Kollath, punem la inmuiat, seara, cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele, iar dimineața se amestecă cele doua continuturi; putem adauga fructe crude, miere și scorțișoară.
    Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Share link: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1457183284565303&id=100008209368490
    Fb: Victor Brad
    Email: b.victor100@yahoo.ro
    Dejunul Kollath, punem la inmuiat, seara, cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele, iar dimineața se amestecă cele doua continuturi; putem adauga fructe crude, miere și scorțișoară.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.
    https://www.facebook.com/adelapop13/posts/747885725258149
    Fb. Adela Mariana pop
    pop_adela20002yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Cele doua pungute - graul macinat si semintele si fructele - se pun seara la muiat. Dimineata se amesteca, se adauga miere, scortisoara, fructe crude si se obtine un mic dejun delicios.

    andreeatzui@yahoo.com
    FB Andreea Tui

    RăspundețiȘtergere
  39. Aurelia Dumitru
    alex.aurelia@gmail.com
    Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Pofta buna !

    RăspundețiȘtergere
  40. Victoria Vicky B6 august 2014 la 12:48

    Preparare: Pachetul contine doua pungulite, una cu grau maruntit si una cu fructe uscate.
    Fiecare pachetel sa rastoarna in castronele de sticla sau ceramica si se acopera cu apa.Se lasa la hidratat 5-7 ore .
    Aceasta operatiune o faceti seara iar dimineata la micul dejun nu va ramane decat sa le combinati.
    Dimineata scurgeti surplusul de apa, indulciti graul cu miere sau indulcitor natural, asezati in straturi cu fructele hidratate si fructele proaspete, apoi serviti!!
    E un mic dejun sanatos, gustos si foarte satios.
    Fb: Victoria Vicky B
    share: https://www.facebook.com/victoria.vickyb/posts/1454187581508960
    Mail: original.handmade@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  41. fb:https://www.facebook.com/valy.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/valy.hurmuz/posts/590503077725797
    email:vaseavali@yahoo.com
    Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    RăspundețiȘtergere
  42. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/667206033356421
    email:alinahurmuz_85@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.facebook Maria Magdalena Mihaescu., mail mami_mady@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    FB Anca Haba
    share https://www.facebook.com/ank.haba/posts/765197843526576
    e-mail amydia_20@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Modalitatea de preparare a dejunului Kollath

    Ingrediente pentru o porţie:
    - 2-3 linguri făină completă de grâu, proaspăt măcinată
    - 3-5 linguri de apă
    - 1-2 linguri zeamă de lămâie
    - 15-20 g fructe uscate, eventual mărunţite
    - 100 g de mere, rase doar în momentul folosirii plus orice alte fructe de sezon, bine coapte

    Făina de grâu măcinată se va pune la înmuiat peste noapte la temperatura camerei într-un vas încăpător, preferabil din sticlă sau lut. Această reţetă se va prepara folosind doar apă, nu lapte. Dimineaţa vom constata că făina a devenit o pastă semifermă, uşor fermentată, având o valoare dietetică importantă. Într-un alt vas se pun la înmuiat pentru câteva ore fructele uscate şi mărunţite. În momentul în care vom dori să luăm micul dejun vom turna peste făina înmuiată fructele şi apa în care acestea au fost lăsate. Se adaugă două linguri de suc proaspăt de lămâie şi cele 100 g mere proaspăt rase şi orice alte fructe de sezon bine coapte şi zdrobite, sau chiar morcovi daţi pe răzătoarea mică. Se adaugă apoi peste amestecul obţinut, câteva nuci, migdale, sau seminţe crude (de susan, floarea soarelui, etc).
    Se poate adăuga miere şi câteva granule de polen. Amestecul rezultat trebuie să fie sub formă de pastă, nu foarte lichidă.

    RăspundețiȘtergere
  46. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.

    Facebook Daniel Aliciuc
    https://www.facebook.com/aliciuc.daniel.5/posts/10202662027574979
    email cubik025@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Dejunul Kollath de la Solaris se prepara astfel:
    Graul si mixul de fructe si seminte se lasa la hidratat in apa plata de seara pana dimineata.
    Se folosesc doar recipiente de sticla, ceramica, portelan.
    Dimineata se combina ingredientele hidratate - amestecate sau in straturi.
    Se pot adauga si alte fructe sau seminte care trebuie sa fie crude, nu preparate termic.
    Pentru indulcire se foloseste miere de albine.
    Se poate aromatiza cu un praf de scortisoara, dupa gust.
    Important! - nu se folosesc produse lactate de origine animala!

    Numele meu este Matei gabriela
    Mail:mateigabriela11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele - se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Astfel, se obtine un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
    Nume : Diana Tarhon
    E-mail : diana_01nt@yahoo.com
    Share : https://www.facebook.com/diana.tarhon/posts/10204710127972673

    RăspundețiȘtergere