- 1 rosie
- 2 castraveciori
- 1 ceapa rosie
- masline
- branza feta
- 1 lingura ulei masline
- zeama de lamaie
- cateva frunze de salata verde
- o ridichie rosie ( optional )
- oregano uscat
Mod de preparare
Spalam legumele, rosiile le taiem cuburi mai mari, castraveciorii rondele, ceapa julien sau rondele, salata fasii de cca 2 cm, ridichia feliute subtiri si le punem intr-un bol, se adauga si maslinele taiate felii sau rondele, punem putina sare, amestecam totul foarte usor.
Intr-o cescuta amestecati uleiul, cu sucul de lamaie si 1/2 lingurita oregano si turnati peste salata.
Deasupra punem cubulete de branza.
Intr-o cescuta amestecati uleiul, cu sucul de lamaie si 1/2 lingurita oregano si turnati peste salata.
Deasupra punem cubulete de branza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu