tot pentru nunta
Ingrediente
- Foi de napolitana
- Crema:
- 200gr nuca
- 100 gr zahar
- 4 galbenusuri
- 250 gr unt
- Caramel:
- 200gr zahar
- Glazura:
- o tableta ciocolata alba de menaj
- o tableta ciocolata neagra de menaj
Mod de preparare
Strivim nuca cu sucitorul sau o macinam.
Se topeste untul in cratita,la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile.
Se amesteca totul bine pana se ingroasa.
Se adauga nuca si lasam deoaprte.
Intre timp intr-o alta cratita topim 200 g zahar si turnam peste compozitia cu nuca, amestecand bine.
Asa fierbine o punem pe o foaie de napolitana apoi peste punem repede ce-a de-a doua foaie de napolitana SI PRESAM BINE.
Ppune ceva greutate peste si o lasam pentru a 2-a zi.
Inainte de a o taia topim ciocolata de menaj si o punem desupra in fir subtire.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu