Aseara i-am facut lui andutu aceasta minunatie si a papat cu amandoua manutele :D:))
Ingrediente
- 2 bucati piept de pui
- o rola cascaval mic
- sare
- piper
- scobitori
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
Spalam bine pieptul de pui, dupa care il taiem felii ca pentru snitele, le batem pe o singura parte.
Le ungem si pe o parte si pe cealalta cu ulei, le condimentam cu sare si piper, apoi punem cate 2 felii de cascaval pe bucata de carne si incepem sa rulam, iar cu ajutorul scobitorilor le prindem din loc in loc pentru a nu se desface.
Ungem o tava termorezistenta cu ulei si asezam rulourile din piept de pui si cascaval.
Dam la cuptorul preincalzit 40 - 5o de minute, la jumatatea intervalului le intoarcem pe celalta parte.
Cand sunt gata scoatem scobitorile cu grija si servim alaturi de piure si salata verde.
Am ales sa le fac doar cu cascaval pentru ca eu nu i-am dat inca mezeluri, dar daca vreti puteti cumpara sunca presata si o puneti peste carne, iar peste sunca cascavalul si apoi rulati.
Le ungem si pe o parte si pe cealalta cu ulei, le condimentam cu sare si piper, apoi punem cate 2 felii de cascaval pe bucata de carne si incepem sa rulam, iar cu ajutorul scobitorilor le prindem din loc in loc pentru a nu se desface.
Ungem o tava termorezistenta cu ulei si asezam rulourile din piept de pui si cascaval.
Dam la cuptorul preincalzit 40 - 5o de minute, la jumatatea intervalului le intoarcem pe celalta parte.
Cand sunt gata scoatem scobitorile cu grija si servim alaturi de piure si salata verde.
Am ales sa le fac doar cu cascaval pentru ca eu nu i-am dat inca mezeluri, dar daca vreti puteti cumpara sunca presata si o puneti peste carne, iar peste sunca cascavalul si apoi rulati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu