ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri de faina
- 6 linguri de zahar
- esenta de rom
- 20 - 25 boabe struguri
- nuca de cocos colorata ( optional )
mod de preparare:
se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul, adugam galbenusul, unul cate unul, faina si esenta; punem compozitia intr-o tava tapetata cu faina si o bagam la cuptor pt 5 minute, taiem boabele de struguri pe jumatate, si scoatem samburii, scoatem tava si punem pe deasupra strugurii ( nu ii punem de la inceput pt a nu se lasa a fund) si lasam cca 20 de minute, dupa ce scoatem prajitura din cuptor presaram nuca de cocos( optional ).
Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu