Dragii mei va invit la un nou concurs.
" Solaris a luat naștere ca o alternativă sănătoasă la stilul modern de alimentație. Ceea ce consumatorul de azi găsește adesea pe piață sunt opțiuni multe, promisiuni sofisticate și arareori credibile, împachetări atrăgătoare cu conținut incert. Solaris își propune să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentație echilibrată și sănătoasă la orice vârstă.'
"Solaris reunește o serie de produse care îți pot fi alături la micul dejun, prânz sau cină. De la fulgi și müsli, ceaiuri și cicoare, sucuri naturale din fructe, cereale și leguminoase, semințe și mirodenii, făinuri, uleiuri comestibile, fructe crude și uscate până la uleiuri esențiale și pentru aromoterapie."
Vom avea 3 premii/cosuri. Fiecare premiu contine (1 x fiecare):
|
|
|
|
|
Ce trebuie sa faceti?
- Sa dati like paginii de FB Solaris - Belsug din natura aici si paginii de FB Pusik's blog - Retete simple si gustoase aici
- Sa raspundeti printr-un comentariu la aceasta postare, la intrebarea : " Cum se prepara Dejunul Kollath? "
- Share public la postare.
In comentariu trebuie sa apara numele si adresa dvs. de e-mail.
Mai multe detalii despre cum se prepara Dejunul Kollath puteti gasi aici .
Pot participa si cei care au domiciliul pe teritoriul altor tari, in afara Romaniei, cu conditia de a lasa o adresa din Romania pentru trimiterea premiului in cazul in care este castigator.
Durata concursului :
30.07.2014 - 07.08.2014
Castigatorii vor fi extrasi cu ajutorul RANDOM.ORG
Anuntarea castigatorilor se va face pe 08 august 2014 aici pe blog.
Livrarea se va face in scurt timp, din momentul anuntarii castigatorilor, de catre sponsor, cu conditia ca cei care au castigat sa furnizeze in timp util adresa completa pentru livrare, numele si numarul de telefon.
Imi
rezerv dreptul de a scoate din concurs comentariile care nu au legatura
cu cerintele concursului si cele care nu intrunesc conditiile de
participare.
Va dorim bafta tuturor!
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereCele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.Ruta Elena Daniela(danutza2285@yahoo.com)
RăspundețiȘtergereCele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereNumele meu este : Cojocaru Maria Elena.
E-mail: marryd10@yahoo.com
Grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară.
RăspundețiȘtergereIsabela Dragusanu
murariu_isabela@yahoo.com
Dejun Kollath se pregateste astfel: cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereCiobanu Roxana
rocsi_1612@yahoo.com
FB: Daniela Zaharia
RăspundețiȘtergeree-mail: dn_zaharia@yahoo.com
Dejunul Kollath de la Solaris se prepara astfel:
Graul si mixul de fructe si seminte se lasa la hidratat in apa plata de seara pana dimineata.
Se folosesc doar recipiente de sticla, ceramica, portelan.
Dimineata se combina ingredientele hidratate - amestecate sau in straturi.
Se pot adauga si alte fructe sau seminte care trebuie sa fie crude, nu preparate termic.
Pentru indulcire se foloseste miere de albine.
Se poate aromatiza cu un praf de scortisoara, dupa gust.
Important! - nu se folosesc produse lactate de origine animala!
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereFb- Mandruti Ion
e-mail: ion_mandruti@yahoo.com
share :https://www.facebook.com/iyonman/posts/769794889729107
Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.
RăspundețiȘtergerefb-Brindusa Aluculesei
mail-aluculeseibrindusa@yahoo.com
share:https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/907900572559566
RăspundețiȘtergerelumi_ni_ta2013@yahoo.com
Un pachet Dejun Kollath cu goji si pin,zmeura proaspata,coacaze rosii,o para,2 caise,2 lingurite indulcitor natural sau miere de albine.Pachetul contine doua pungulite, una cu grau maruntit si una cu fructe uscate.
Fiecare pachetel sa rastoarna in castronele de sticla sau ceramica si se acopera cu apa.Se lasa la hidratat 5-7 ore .
Aceasta operatiune o faceti seara iar dimineata la micul dejun nu va ramane decat sa le combinati.
Dimineata scurgeti surplusul de apa, indulciti graul cu miere sau indulcitor natural, asezati in straturi cu fructele hidratate si fructele proaspete, apoi serviti!!
E un mic dejun sanatos, gustos si foarte satios.
Nu este recomandat sa se consume cu produse lactate!!!
Cu Solaris,ziua incepe mai frumos!
Pentru un mic dejun Kollath,graul macinat impreuna cu semintele si fructele,se pun la inmuiat seara,iar dimineata se amesteca cu fructe crude,miere si scortisoara dupa gust.
RăspundețiȘtergereSe obtine un mic dejun sanatos si satios.
Claudia Baban
claudiababan29@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereNumele meu este :Badica Niculina
E-mail: badica.robert@yahoo.com
Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.
RăspundețiȘtergerefan claudia halas
email carlita20002000@yahoo.com
merci
Iancu Lubita
RăspundețiȘtergereE-mail: lulucea05@yahoo.com
Cele doua pungute din pachet,se pun de seara la inmuiat in apa plata,in vase de sticla;a doua zi dimineata se serveste,amestecate sau in straturi impreuna cu miere de albine dupa gust si de asemenea un praf de scortisoara
Cele doua pungute- graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara, dimineata se amesteca cu fructel crude, miere si scortisoara. Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios. Mielceoiu Anuta Ermina (kopilash_tembeel@yahoo.com)
RăspundețiȘtergereCele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.
RăspundețiȘtergerelegrand_dea@yahoo.com
Andrea Legrand
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereNumele meu este :SMARANDACHE DANIELA
E-mail: smarandache.daniela@gmail.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereLegrand Tiberius
legrandtiberius@yahoo.com
FB;HOSSU CLAUDIA
RăspundețiȘtergereshare; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/843856668965350
share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/843856542298696
MAIL;claud1a04@yahoo.com;
Dejunul Kollath Solaris ce se gaseste in trei variante:cu fructe deshidratate, cu goji si pin si cu alune.
Micul dejun este, asa cum stim deja, cea mai importanta masa a zilei.
Dejunul Kollath Solaris ofera un aport energetic complex fiind realizat din ingrediente sanatoase: grau integral maciant in combinatie cu seminte si fructe uscate.
Ingrediente 2 portii
Un pachet Dejun Kollath cu goji si pin
zmeura proaspata,
coacaze rosii
o para
2 caise
2 lingurite indulcitor natural sau miere de albine
Mod de preparare
Pachetul contine doua pungulite, una cu grau maruntit si una cu fructe uscate.
Fiecare pachetel sa rastoarna in castronele de sticla sau ceramica si se acopera cu apa.Se lasa la hidratat 5-7 ore .
Aceasta operatiune o faceti seara iar dimineata la micul dejun nu va ramane decat sa le combinati.
Dimineata scurgeti surplusul de apa, indulciti graul cu miere sau indulcitor natural, asezati in straturi cu fructele hidratate si fructele proaspete, apoi serviti!!
E un mic dejun sanatos, gustos si foarte satios.
Buna!
RăspundețiȘtergereMultumim pentru concurs!
FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202787540989145
email: cristina.popesku@yahoo.com
Graul si mixul de fructe se lasa la inmuiat de cu seara, in vase se sticla, ceramica sau portelan. Pana dimineata, ele se hidtrateaza si se combina dupa preferinta. Se pot indulci cu miere sau se pot combina cu diverse fructe.
Dejunul Kollath se prepara astfel:
RăspundețiȘtergereCum se prepară Dejunul Kollath?
punem conținutul unei punguțe într-un recipient de sticlă sau lut
adăugăm apă exact atât cât să acopere cu un deget grâul mărunţit din vas
lăsăm la înmuiat peste noapte
într-un alt vas înmuiem fructele uscate, semințele mărunțite din pachet
dimineața amestecăm conținutul celor două vase
putem adăuga mere, stafide, zmeură, căpșune sau afine
îndulcim cu o linguriță de miere sau o picătură de stevia
putem adăuga o linguriță de scorțișoară, pentru un plus de antioxidanți și un gust plăcut.
Nume: Surugiu Alina
Email: alinasurugiu0608@yahoo.ro
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereSeran Ileana
seran_ileana@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereFb- Florentina Mandruti
flory_mandruti@yahoo.com
share: https://www.facebook.com/floaredecoltz/posts/732391490135756
share:https://www.facebook.com/kary.ely3/posts/519497234817711
RăspundețiȘtergereFB.Ripa Elena(Ely Kary)
kary.elena@yahoo.com
Dejun Kollath se pregateste astfel: cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
Nume: Adina Gavriloi
RăspundețiȘtergereFB like: Adina Gavriloi
Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/750509801658685
Mail: gavriloiadina@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergerefiligeanu marius daniel
Ștergereemail: filigeanu_giany@yahoo.com
Pentru a obtine un mic dejun hranitor si satios, dejunul Kollath, punem la inmuiat, seara, cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele, iar dimineața se amestecă cele doua continuturi; putem adauga fructe crude, miere și scorțișoară.
RăspundețiȘtergereAlexandrina
alexandrina_76@yahoo.com
share: https://www.facebook.com/alexandrina.xandrinne/posts/10202715963965659
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereBiciusca Oana
frisckycat@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere. fb Kremer Anamaria Rut mail anamaria_rut@yahoo.com share: https://www.facebook.com/kremer.anamariarut/posts/946730665352573
RăspundețiȘtergereCele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereCele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară.
RăspundețiȘtergereFb:Stefania Petcu
RăspundețiȘtergereshare: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/687317651317161
mail: mirilush@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară.
Grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereCele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergeresmadu natalia
luminita20_2006@yahoo.com
fb: luminitanaty
fb jeni mirea
RăspundețiȘtergereCele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.
mireab46@yahoo.com
FB: Mere Verzi
RăspundețiȘtergereShare: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1525294241023083
E-mail: alice_verde_de_paris@yahoo.com
Raspuns: Pentru a obtine un mic dejun hranitor si satios, dejunul Kollath, punem la inmuiat, seara, cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele, iar dimineața se amestecă cele doua continuturi; putem adauga fructe crude, miere și scorțișoară.
Multumesc! :)
Share link: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1457183284565303&id=100008209368490
RăspundețiȘtergereFb: Victor Brad
Email: b.victor100@yahoo.ro
Dejunul Kollath, punem la inmuiat, seara, cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele, iar dimineața se amestecă cele doua continuturi; putem adauga fructe crude, miere și scorțișoară.
Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.
RăspundețiȘtergerehttps://www.facebook.com/adelapop13/posts/747885725258149
Fb. Adela Mariana pop
pop_adela20002yahoo.com
Cele doua pungute - graul macinat si semintele si fructele - se pun seara la muiat. Dimineata se amesteca, se adauga miere, scortisoara, fructe crude si se obtine un mic dejun delicios.
RăspundețiȘtergereandreeatzui@yahoo.com
FB Andreea Tui
Aurelia Dumitru
RăspundețiȘtergerealex.aurelia@gmail.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
Pofta buna !
Preparare: Pachetul contine doua pungulite, una cu grau maruntit si una cu fructe uscate.
RăspundețiȘtergereFiecare pachetel sa rastoarna in castronele de sticla sau ceramica si se acopera cu apa.Se lasa la hidratat 5-7 ore .
Aceasta operatiune o faceti seara iar dimineata la micul dejun nu va ramane decat sa le combinati.
Dimineata scurgeti surplusul de apa, indulciti graul cu miere sau indulcitor natural, asezati in straturi cu fructele hidratate si fructele proaspete, apoi serviti!!
E un mic dejun sanatos, gustos si foarte satios.
Fb: Victoria Vicky B
share: https://www.facebook.com/victoria.vickyb/posts/1454187581508960
Mail: original.handmade@yahoo.ro
fb:https://www.facebook.com/valy.hurmuz
RăspundețiȘtergereshare:https://www.facebook.com/valy.hurmuz/posts/590503077725797
email:vaseavali@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergerefb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/667206033356421
email:alinahurmuz_85@yahoo.com
Cele doua pungute-graul macinat si semintele si fructele se pun la inmuiat seara,dimineata se amesteca cu fructe crude,miere sî scortişoara.Obtinem astfel un mic dejun foarte hranitor si satios.Nu se recomanda folosirea de lactate.facebook Maria Magdalena Mihaescu., mail mami_mady@yahoo.com
RăspundețiȘtergereCele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereFB Anca Haba
share https://www.facebook.com/ank.haba/posts/765197843526576
e-mail amydia_20@yahoo.com
Modalitatea de preparare a dejunului Kollath
RăspundețiȘtergereIngrediente pentru o porţie:
- 2-3 linguri făină completă de grâu, proaspăt măcinată
- 3-5 linguri de apă
- 1-2 linguri zeamă de lămâie
- 15-20 g fructe uscate, eventual mărunţite
- 100 g de mere, rase doar în momentul folosirii plus orice alte fructe de sezon, bine coapte
Făina de grâu măcinată se va pune la înmuiat peste noapte la temperatura camerei într-un vas încăpător, preferabil din sticlă sau lut. Această reţetă se va prepara folosind doar apă, nu lapte. Dimineaţa vom constata că făina a devenit o pastă semifermă, uşor fermentată, având o valoare dietetică importantă. Într-un alt vas se pun la înmuiat pentru câteva ore fructele uscate şi mărunţite. În momentul în care vom dori să luăm micul dejun vom turna peste făina înmuiată fructele şi apa în care acestea au fost lăsate. Se adaugă două linguri de suc proaspăt de lămâie şi cele 100 g mere proaspăt rase şi orice alte fructe de sezon bine coapte şi zdrobite, sau chiar morcovi daţi pe răzătoarea mică. Se adaugă apoi peste amestecul obţinut, câteva nuci, migdale, sau seminţe crude (de susan, floarea soarelui, etc).
Se poate adăuga miere şi câteva granule de polen. Amestecul rezultat trebuie să fie sub formă de pastă, nu foarte lichidă.
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Obținem astfel un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereFacebook Daniel Aliciuc
https://www.facebook.com/aliciuc.daniel.5/posts/10202662027574979
email cubik025@yahoo.com
Dejunul Kollath de la Solaris se prepara astfel:
RăspundețiȘtergereGraul si mixul de fructe si seminte se lasa la hidratat in apa plata de seara pana dimineata.
Se folosesc doar recipiente de sticla, ceramica, portelan.
Dimineata se combina ingredientele hidratate - amestecate sau in straturi.
Se pot adauga si alte fructe sau seminte care trebuie sa fie crude, nu preparate termic.
Pentru indulcire se foloseste miere de albine.
Se poate aromatiza cu un praf de scortisoara, dupa gust.
Important! - nu se folosesc produse lactate de origine animala!
Numele meu este Matei gabriela
Mail:mateigabriela11@yahoo.com
Cele două punguțe - grâul măcinat și semințele și fructele - se pun la înmuiat seara, dimineața se amestecă cu fructe crude, miere și scorțișoară. Astfel, se obtine un mic dejun foarte hrănitor și sățios.
RăspundețiȘtergereNume : Diana Tarhon
E-mail : diana_01nt@yahoo.com
Share : https://www.facebook.com/diana.tarhon/posts/10204710127972673