Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
luni, 11 ianuarie 2010
rulada cu ciocolata
ingrediente:
pt crema:
- o budinca de ciocolata
- 500 ml lapte
- 3 liguri zahar
pt blat:
- 3 oua
- 3 linguri de zahar tos
- 3 linguri de faina
- un pliculrt zahar vanilat
- un pliculet praf de copt
pt decor:
- frisca
- decor de zahar cu gust de fructe ( se gaseste la tub in carrefour )
Mod de preparare:
Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.
Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic
Peste blat se pune crema, se ruleaza si pe deasupra punem frisca si decorul de zahar si se da la rece.
pont: pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu