.jpg)
ingrediente:
pt crema:
- o budinca de ciocolata
- 500 ml lapte
- 3 liguri zahar
pt blat:
- 3 oua
- 3 linguri de zahar tos
- 3 linguri de faina
- un pliculrt zahar vanilat
- un pliculet praf de copt
pt decor:
- frisca
- decor de zahar cu gust de fructe ( se gaseste la tub in carrefour )
Mod de preparare:
Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.
Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic
Peste blat se pune crema, se ruleaza si pe deasupra punem frisca si decorul de zahar si se da la rece.
pont: pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu