Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
joi, 25 februarie 2010
negresa
2 cani faina
1 cana zahar
1 cana nuci macinate
stafide
1 cana apa
1/2 cana ulei
3 linguri cacao
1 plic praf de copt
1 esenta de vanilie sau rom
cateva picaturi suc se lamaie
frisca
decor de fructe
Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
nu trebuie oua??
RăspundețiȘtergerecirmicica, nu trebuie, este o prajitura de post daca nu pui frisca deasupra
RăspundețiȘtergere