joi, 11 martie 2010

cartofi umpluti cu carnaciori




* 4 cartofi
* o ceapa verde
* cascaval ras
* 2 carnaciori
* branza topita la tub
* verdeata
* sare
* piper
* boia dulce



se spala cartofii bine, si se pun la fiert in coaja, nu-i lasam sa fiarba forte mult, ci doar cat sa putem face o scobitura in ei fara sa se rupa.

facem scobitura cu ajutorul unei lingurite, atat cat sa se pastreze o coaja groasa, dupa care punem un start de branza, unul de carnaciori taiati rondele, apoi ceapa verde tocata marunt, cascavalul ras si iarasi un strat de carnaciori.

condimentam si dam la cuptor pt cca 30 de min.

eu am mai pus pe deasupra niste branza topita pt k am nimerit cel mai prost cascaval care nu s-a topit:(

cand sunt gata presaram verdeata deasupra.

Un comentariu:

  1. Deliciosi trebuie sa fie.............)))))
    ZILE BUNE LA SFARSIT DE SAPTAMANA!

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)