Vi-l recomand cu incredere, eu ma gandesc sa mai fac o tura saptamana asta :D
Sursa
Multumesc Miha pentru reteta.
Ingrediente:
- 1 cana de apa minerala ( puteti folosi si apa plata )
- 1 cana de zahar
- 2 cani de faina
- 1/2 cana ulei
- 1 praf de copt
- zahar vanilat
in plus:
- 2 linguri cacao
- 2 linguri gem ( eu am pus de piersici )
- pudra de vanilie
- 3 linguri nuca de cocos
Se amesteca apa minerala cu zaharul, faina, uleiul si praful de copt pana se omogenizeaza compozitia.
Se imparte compozitia in 2 parti egale.
Se pune cacao, pudra de vanilie si gem intr-una din compozitii, iar in cealalta nuca de cocos.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt sau se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa care se toarna compozitia alba, iar peste ea cea cu cacao si cu ajutorul unei furculite se imprastie compozitia de cacao cu miscari circulare prin toata tava.
Se da tava la cuptorul preincalzit cca 40- 45 de minute.
Timpul de coacere poate fi diferit in functie de fiecare cuptor in parte, astfel se va face testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca dupa care se poate taia.
Ce bine arata,si eu vreau o felie ! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mimmi, te-as servii cu mare drag daca as mai avea, pup!
ȘtergereFoarte bun, nici nu zici ca-i de post! Yummi! Pupici!
RăspundețiȘtergereDanutzaa, sa sti ca nici nu zici ca-i de post, pup!
ȘtergereFoarte bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc mult, pup!
ȘtergereArata fooaarte bine!
RăspundețiȘtergere...si merge perfect la cafeluta mea!
Duminica placuta!
Multumesc mult, te pup!
ȘtergereChiar arata foarte bine si mai ales daca tu zici ca e si foarte bun,merita incercat.
RăspundețiȘtergereMultumesc doamna Veronica, chiar merita incercat, nu o sa va para rau, pupici!
ȘtergereHmmmmmmmmmmmmm ce am gasit aici?Super bun ,pup
RăspundețiȘtergereMultumesc nadina, pupici!
ȘtergereArata delicios! L-am vazut si ieri, dar nu am avut cum sa iti spun pentru ca m-au invadat copiii, sa ii las la calculator sa se joace. Pup cu drag.
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea, ma bucur ca-ti place, te pup!!!!
ȘtergereArata tare bine...salvez reteta si o sa fac si eu..multumesc!!! pup!
RăspundețiȘtergereLiliana, multumesc, ma bucur ca-ti place, pup!!!
ȘtergereCompozitia asta e multifunctionala. Cu putine modificari am folosit-o la o negresa de post si la prajitura in doua culori a lui Sidy. Intr-adevar e foarte buna!
RăspundețiȘtergereAsa este Doamna Mari, se poate jongla foarte usor cu aceasta compozitie :) pupici!
ȘtergereA iesit o minunatie! Pufoasa, moale... Eu am facut in tava rotunda mica cu cateva modificari: fara gem, cu zahar de trestie integeal doar jumatate de cana, data viitoare pun chiar mai putin ca e prea dulce pentru mine, blat alb nu am mai facut ca oricum nu ar fi iesit alb din cauza zaharului, in loc de cacao am pus pudra de roscove si am micsorat chiar si cantitatea de ulei! Geniala reteta ta! Data viitoare voi incerca sa pun piure de banane in loc de zahar! Aaaa si am pus un strat de mere pe fundul tavii! 😘
ȘtergereSuper ideea ta, ma bucur ca ai incercat reteta, pupici :*
ȘtergereMultumesc tare mult, pup!
RăspundețiȘtergereChiar daca sunt mai simple(retetele)multe dintre ele sunt deosebite. Este delicios.....(este testat):)!!!Pupici:X
RăspundețiȘtergereMultumesc!Pup!
ȘtergereWow! Grozav!
RăspundețiȘtergereMultumesc!Pup!
ȘtergereSi eu am admirat la Miha aceasta reteta!... Si la tine arata minunat!... Trebuie sa o incerc si eu!!...
RăspundețiȘtergereMultumesc!Pup!
ȘtergereMa bucur tare mult ca l-ai incercat si mai ales ca v-a placut. Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereMultumesc Miha!Pup!
ȘtergereFoarte bine arata checul!!!Mai ales ca noi suntem fani chec...
RăspundețiȘtergereCe apetisant arata...stiu eu pe cineva care ti-ar bate la usa, hihihi
ȘtergereMultumesc!Pup!
Ștergerefoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooarte bun nemai pomenit de bun va pup la revedere
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, va astept sa incercati si alte retete de pe blogul meu, pupici :*
Ștergerefoarte delicios arata nemai pomenit de bun deabia astept sal incerc pwp :x
RăspundețiȘtergereMultumesc, ma bucur tare mult sa vad ca sunt atatia oameni care vor sa-l incerce, nu o sa va para rau, pupici :*
Ștergereretetele dumneavoastra sunt o reusita:x
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru aprecieri, ma bucur mult sa aud ca va plac retetele mele :)
ȘtergereL-am incercat este delicios si poti sa juri ca nu este de post.
RăspundețiȘtergereMa bucur foarte mult ca l-ai incercat, te mai astept sa incerci si alte retete de pe blogul meu.
ȘtergereO zi fumoasa!
ft ft bun,tocmai ce l-am taiat si am mancat putin din el ca nu mai puteam de pofta,restul pt sotul cand o veni de la munca:))))multumim pt reteta
RăspundețiȘtergereCu mare placere, la fel procedez si eu cand il scot din cuptor, trebuie sa tai macar o feliuta, ca altfel inghit in sec :))) Pupici!
Ștergereeu acum o fac si sper sa fie la fel de frumoasa si cred la fel de buna ca si a ta
RăspundețiȘtergereFlaviu astept impresii, trebuie sa iasa la fel de bun, poate chiar mai bun, sa aveti pofta!
ȘtergereO zi frumoasa!
ARATA F BINE SI CRED CA ESTE SI F BUN!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos, este foarte bun, merita incercat, pupici :*
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereO intrebare simpla ,dar complicata pt mine incepatoare la prepararea dulciurilor ,vreau sa fac cozonac si nu stiu daca pot sa pun un pic de amoniac in el ast rasp .... Multumesc
RăspundețiȘtergerenu stiu ce sa zic...atata timp cat are drojdie, nu-i vad rostul...acum depinde si de reteta....
Ștergere