Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
miercuri, 3 martie 2010
prajitura fantezie
pt blat :
4 oua
4 linguri de zahar
4 linguri de faina
1 esenta de vanilie
un pliculet praf de copt
un praf de sare
pt crema:
o budinca de vanilie
500 ml de lapte
3-4 linguri de zahar
200 ml frisca
2 banane
pt decor:
o banana
frisca
se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat, apoi galbenusurile, dupa care faina, praful de copt si esenta de vanilie, se pune in forma tapetata cu faina si se baga la cuptor pt cc 20 de min, se verifica cu scobitoare.
intre timp facem crema astfel: budinca se pregateste conform instructiunilor de pe pachet, se lasa la racit si se adauga frisca, ceva mai simplu nici ca se putea :D.
dupa ce s-a racit blatul il taiem in 2, punem crema pe primul blat,iar deasupra ei punem bananele taiate rondele, punem si celalat blat peste care ornam cu frisca si banane
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel... sa radieze ca un soare... sa ofere caldura si iubire... si, nu in ultimul rand, sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!
RăspundețiȘtergere