ideea mi-a venit de la madi, am vazut reteta ei de mult si azi i-a venit randul, doar ca eu am facut-o pt piticul meu si am modificat-o putin.
Ingrediente
- o cana de orez
- un praf de sare
- un galbenus de ou
- o lingura de iaurt cremoso
- cascaval
- pesmet
- unt
- Portii: -
- Timp de preparare: sub 30 minute
Mod de preparare
Punem orezul la fiert in apa cu putina sare.
Dupa ce a fiert il rasturnam pe un fund de lemn si il lasam la racit, pt al putea manevra cum trebuie.
Facem un amestec din galbenusul de ou si iaurtul.
Dupa ce s-a racit orezul formam bilute si le dam prin acest amestec, dupa care prin pesmet.
Intr-o tava punem o hartie de copt, o ungem cu putin unt si punem bilutele de orez, le turtim putin, peste care vom pune putin cascaval si dam la cuptor cca 20-25 de min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu