luni, 14 iunie 2010

Cartofi noi la capac



acesti cartofi i-am servit ca si garnitura la puiul pe sticla

Ingrediente

  • cativa carifi noi mici
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • o oala
  • un capac potrivit oalei
  • Mod de preparare
Curatam cartofiorii de coaja, ii spalam, ii condimentam si ii punem pe capac unde punem cateva linguri de apa si o lingura de ulei , iar capacul pe oala in care am pus apa ( acelasi procedeu ca la puiul pe sticla ) si dam la cuptor pt apoximativ 40-50 de min.
La jumatatea intervalului ii intoarcem.
Eu am pus peste ei si niste kaiser, dupa ce cartofii erau aproape facuti.
Se servesc calzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)