joi, 24 iunie 2010

Chiftelute in sos de rosii (pt Andutu)




pentru ca astazi si-a mai revenit, am zis sa-i dau si altceva decat orez, ca saracul cred ca nu o sa mai puna gura pe el la cat i-am dat zilele astea...

Ingrediente

  • o bucatica piept de pui
  • un galbenus de ou
  • un morcov
  • un fir de ceapa verde
  • un fir de mara
  • un fir de patrunjel
  • un praf de sare
  • o lingurita de orez ( tot n-a scapat de el de tot :D)
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • sos de rosii


Mod de preparare

Spalam pieptul de puim il taiem cubulete mici sau il dam prin masina de tocat, morcovul il dam pe razatoarea mica, ceapa o taiem marunt, maraul si patrunjelul il taiem foarte fin.

Le amestecam pe toate intr-un castonel, dupa care punem galbenusul de ou, painea inmiata in lapte, pe care os torcem bine si orezul si un praf de sare.

Dupa ce le-am amestecat pe toate, punem o oala cu apa pe foc si o lasam sa dea in clocot, dupa care o dam la o parte si punem chiftelutele formate cu mana uda.

Le punem cu grija in oala si le lasam pana fierb, aproximativ 15-20 de minute.

Se servesc cu sos de rosi sau simple.

Andutu a papat 6 odata, sper sa-si revina printisorul meu si sa inceapa iar sa pape ca inainte :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)