vineri, 9 iulie 2010

Raviolini



nu sunt adepta pastelor, insa atunci cand nu ai timp sa faci de mancare trantesti repede niste paste si gata masa :D

Ingrediente

  • o punga ravioli
  • branzica sarata de oaie
  • verdeata

Mod de preparare

Punam apa la fiert cu sare, dupa care punem ravioli, fierbem cateva minute ( de obicei se indica timpul de firbere pe punga).

Dupa ce au fiert, se scurg de apa, dupa care le clatim cu apa rece.

Se presara brazica rasa deasupra si asezonam cu verdeata.


3 comentarii:

  1. Aaaaaaaaa, ti-ai schimbat imaginea blogului...........si cum altfel decat cu inimioare......frumos, frumos Pusik.
    Asa cum am mai spus nici eu nu ma dau in vant dupa paste dar din cand in cand chiar mi se face pofta iar ale tale arata chiar foarte bine.
    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. da medi:Dmi-am schimbat imaginea, daca tot sunt amorezata eu de felul meu trebuie sa se si vada :)):))seara buna si tie, pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat.....te astept sa ridici 2 premii de la mine de pe blog.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)