luni, 5 iulie 2010

Soricei-oua umplute



am vazut la gaby mai de mult soriceii astia si mi-au ramas gandul la ei :D :))

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 linguri pateu
  • o lingurita maioneza
  • o lingura branza proaspata
  • marar
  • sare
  • piper
  • castraveti, cozi de ceapa verde si masline pentru ornat

Mod de preparare

Fierbem ouale aproximativ 10-15 minute, dupa care le lasam la racit, le decojim cu grija, le taiem pe jumatate, scoatem galbenusurile.
Facem un amestec din galbenusuri, pateu, branzica, maioneza, marar, sare si piper.
Umplem jumatatile de ou cu aceasta compozitie si le punem cu umputura in jos.
Din castraveti formam urechile, din ceapa formam coditele, din masline ochii si nasul.
Eu de mustati am uitat si unii din ei au ramas saracii si chiori ca n-am mai avut timp sa-i migalesc pe toti.


4 comentarii:

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)