vineri, 13 august 2010

pulpe de pui inabusite cu usturoi



ingrediente:
  • 2 pulpe
  • ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia iute
Mod de preparare:
Spalam bine pulpele si le punem la fiert in apa cu sare.
Dupa ce au fiert le scoatem si le lasam sa se scurga bine de apa.
Apa in care au fiert nu o aruncam, ci facem o Supita "de pui fugit" pt bebelusi.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, lasam sa se incinga bine si punem pulpele, le lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti, dupa care adaugam usturoiul pisat si punem un capac peste friptura, mai lasam 2 minute si luam de pe foc.
Se serveste calda alaturi de un piure sau orice altceva.

2 comentarii:

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)