by miha, tare buna prajitura asta, ms de reteta :*
Ingrediente
- Pentru blat:
- 5 oua
- 150 g zahar
- 3 linguri ulei
- 50 g cacao
- 100 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- esenta de rom
- Pentru bombitele de branza:
- 250 g branza de vaci
- 50 g nuca de cocos
- 50 g zahar
- 2 galbenusuri
- 3 linguri amidon
- Pt ornat:
- o tableta ciocolata de menaj neagra
- ciocolata alba razuita
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul in ploaie.
Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.
Pregatim bombitele de branza astfel:
Amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusurile pe rand, nuca de cocos si amidonul.
Formam bombitele cu mana umeda s le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi punem aluatul pentru blat deasupra si dam la cuptor app.30 de minute.
Lasam prajitura in forma pana se raceste.
Intre timp topim ciocolata la baine marine.
Dupa ce s-a racit prajitura turnam glazura de ciocolata si lasam pana se intareste.
Deasupra punem ciocolata alba razuita.
Amestecam galbenusurile cu uleiul si esenta, dupa care le punem peste albusurile batute spuma, apoi adaugam faina, praful de copt si cacaoa, omogenizam compozitia.
Pregatim bombitele de branza astfel:
Amestecam zaharul cu branza, apoi adaugam galbenusurile pe rand, nuca de cocos si amidonul.
Formam bombitele cu mana umeda s le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, apoi punem aluatul pentru blat deasupra si dam la cuptor app.30 de minute.
Lasam prajitura in forma pana se raceste.
Intre timp topim ciocolata la baine marine.
Dupa ce s-a racit prajitura turnam glazura de ciocolata si lasam pana se intareste.
Deasupra punem ciocolata alba razuita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu