l-am asteptat si noi pe mos cu un chec usor si bun. La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Ingrediente
- 2 oua
- 1 cana de zahar
- 1/2 cana ulei
- 1/2 cana apa
- 2 cani faina
- 1 praf de copt
- esenta de vanilie
- esenta de rom
- cacao ( pentru efectul marmorat)
- stafide
- migdale
Mod de preparare
Punem ouale intregi intr-un caston, le mixam cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam pe rand zaharul, uleiul, apa, praful de copt, faina si esenta de vanilie. Omogenizam compozitia si turnam 3 sferturi intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau cu faina, compozitia care a ramas o amestecam cu o lingura de cacao si esenta de rom, pe care o vom pune deasupra si cu ajutorul unei furculite imprastiem cacaoa cu miscari circulare prin toata tava.
Deasupra punem stafide ( puneti atat cat va place) si migdalele pe care le-am taiat cu cutitul marunt, dupa care dam la cuptor la foc mic 30-40 de minute, facem testul cu scobitoarea.
Deasupra punem stafide ( puneti atat cat va place) si migdalele pe care le-am taiat cu cutitul marunt, dupa care dam la cuptor la foc mic 30-40 de minute, facem testul cu scobitoarea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu