miercuri, 19 ianuarie 2011

Ciorba de vita



Ingrediente

  • o bucata carne de vita
  • o ceapa
  • un cartof
  • un morcov
  • o telina
  • 1 pastatnac
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 dovlecel
  • o cana de lapte dulce pt macerat
  • sare
  • bulionsz
  • patrunjel
  • leustean

Mod de preparare

Cu o seara inainte de a pregatii ciorba punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi.
Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare.
Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o punem din nou la fiert.
Cand carnea este aproape fiarta punem si legumele taite cubulete, lasam sa fiarba impreuna, cand s-au inmuiat legumele punem si bulionul.
La sfarsit punem verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smantana si ardei iute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)