Ingrediente
- o bucata carne de vita
- o ceapa
- un cartof
- un morcov
- o telina
- 1 pastatnac
- ardei rosu
- ardei verde
- 1 dovlecel
- o cana de lapte dulce pt macerat
- sare
- bulionsz
- patrunjel
- leustean
Mod de preparare
Cu o seara inainte de a pregatii ciorba punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi.
Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare.
Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o punem din nou la fiert.
Cand carnea este aproape fiarta punem si legumele taite cubulete, lasam sa fiarba impreuna, cand s-au inmuiat legumele punem si bulionul.
La sfarsit punem verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare.
Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o punem din nou la fiert.
Cand carnea este aproape fiarta punem si legumele taite cubulete, lasam sa fiarba impreuna, cand s-au inmuiat legumele punem si bulionul.
La sfarsit punem verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu