duminică, 27 martie 2011

Pilaf cu ceapa verde


daca tot vine primavara, si au aparut legumele proaspete sa profitam din plin de ele.

Ingrediente

  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert.

Intre timp spalam legumele, dupa care ceapa o taiem nu foarte marunt, iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si un pahar de apa in care vom inabusii legumele, cu capacul pus.

Dupa ce am inabusit legumele le punem peste orez, lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Servim alaturi de o salata verde.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)