sâmbătă, 30 aprilie 2011

Dovlecel si cus cus la cuptor


facut tot pentru andutu in speranta ca o sa pape, a papat dar putin si asta ca nu mancase nimic toata ziua ........insa mie mi-a placut la nebunie

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 3 linguri cus cus
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

Curatam dovlecelul de coaja, il spalam si-l dam pe razatoare.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.
Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.
Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.
Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)