Ingrediente:
300 g unt
300 g zahar
- 360 g faina
60 g cacao
1 praf de copt
un praf de sare
esenta de vanilie
esenta de rom
Mixam untul la temperatura camerei, pana devine spuma, adaugam apoi zaharul si mixam pana ce acestea nu se mai simte, apoi punem ouale unul cate unul, mixam pana se omogenizeaza compozitia.
Amestecam apoi faina cernuta cu fraful de copt si o incorporam putin cate putin in compozitie, punem si esenta de vanilie si omogenizam.
Compozitia rezultata o impartim in 2 parti egale, una o lasam alba iar intr-una bagam cacao si esenta de rom.
Coacem la cuptorul preincalzit 30 de minute.
Se taie dupa ce se raceste.
Asa arata prima tura.
Frumoasa tare zebra,dar mult mai frumos ajutorul tau.O sa primeasca multe cadouri de la Mos,doar este tare harnicut.Va pup si va doresc Sarbatori luminate,si numai bine.
RăspundețiȘtergereZebra, nu zebra, mie cu cacao imi place, asa ca vreau! :) Te pup Dana draga!
RăspundețiȘtergereDia, multumim tare mult, speram sa primeasca, noi il asteptam , va pupam si va dorim si noi Sarbatori fericite!!!
RăspundețiȘtergereCorina, ma bucur ca e pe placul tau, te pup :*
RăspundețiȘtergere