miercuri, 25 ianuarie 2012

Muschi de porc in sos la cuptor





Foarte bun si usor de facut.

Ingrediente:

  • o bucata muschi de porc de cca 1 kg
  • 4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • busuioc uscat
Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.
O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.
Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.
Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.
Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.
Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.
Pofta buna!!!!




18 comentarii:

  1. mmmm...tare gustos arata!!! te pup

    RăspundeţiȘtergere
  2. O bunatate! N-am mai mancat de anu trecut porc ;) A trecut cam mult, nu? ;)Te pup

    RăspundeţiȘtergere
  3. Antonia, exact asa mi-a zis si sotul :)):)) te pup :*

    RăspundeţiȘtergere
  4. Ce bine arata,si ce gustos trebuie sa fie!!!pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  5. Stiu ca-i al naibii de bun,ador carnea facuta asa!Pupici la pusici :)!

    RăspundeţiȘtergere
  6. Tare bine arata, mi-ai facut mare pofta:) Pupici:*

    RăspundeţiȘtergere
  7. Flory, ai dreptate, e al naibii de bun, pupici dulci!!!

    RăspundeţiȘtergere
  8. Multumesc, draga mea, O seara frumoasa!!!!

    RăspundeţiȘtergere
  9. Sunt sigura ca e grozav de bun , sosul ala face tot deliciul.

    RăspundeţiȘtergere
  10. Dorina, multumesc, asa este si mie imi place mult sosul...de fapt eu manac mai mult sos decat carne :)) te pup

    RăspundeţiȘtergere
  11. Yam-Yam, ce papica buna ai facut! Pup

    RăspundeţiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)