Foarte bun si usor de facut.
Ingrediente:
- o bucata muschi de porc de cca 1 kg
- 4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
- sare
- piper alb
- boia dulce
- 1 capatana usturoi
- 2-3 linguri ulei de masline
- 50 ml vin rosu
- busuioc uscat
Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.
O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.
Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.
Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.
Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.
Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.
Pofta buna!!!!
mmmm...tare gustos arata!!! te pup
RăspundețiȘtergereMultumesc tare mult Timea, te pup :*
RăspundețiȘtergereO bunatate! N-am mai mancat de anu trecut porc ;) A trecut cam mult, nu? ;)Te pup
RăspundețiȘtergereVin la tine la masa.Pupicei!
RăspundețiȘtergereAntonia, exact asa mi-a zis si sotul :)):)) te pup :*
RăspundețiȘtergereDia, te astept, pupici :*
RăspundețiȘtergereCe bine arata,si ce gustos trebuie sa fie!!!pupici!
RăspundețiȘtergereStiu ca-i al naibii de bun,ador carnea facuta asa!Pupici la pusici :)!
RăspundețiȘtergereTare bine arata, mi-ai facut mare pofta:) Pupici:*
RăspundețiȘtergereDoamna Lulu, multumesc, va pup!
RăspundețiȘtergereFlory, ai dreptate, e al naibii de bun, pupici dulci!!!
RăspundețiȘtergereDanutza, te pup!!!
RăspundețiȘtergereGustos!
RăspundețiȘtergereSeara frumoasa!
Multumesc, draga mea, O seara frumoasa!!!!
RăspundețiȘtergereSunt sigura ca e grozav de bun , sosul ala face tot deliciul.
RăspundețiȘtergereDorina, multumesc, asa este si mie imi place mult sosul...de fapt eu manac mai mult sos decat carne :)) te pup
RăspundețiȘtergereYam-Yam, ce papica buna ai facut! Pup
RăspundețiȘtergereMs Cori, pup :*
Ștergere