joi, 9 august 2012

Dovlecei crocanti cu susan la cuptor




Ingrediente:
2 dovlecei
o punga ideea zilei crocant din cuptor ( in mod normal se foloseste pentru pui, dar eu am vrut sa incerc si cu dovlecei)
2 oua
cascaval ras
marar
2-3 catei de usturoi
susan
sare
piper


Se curata dovleceii de coaja, se taie in felii potrivite, dupa care se dau cu sare si se pun intr-o sita pentru a-si lasa apa.


Se bat ouale impreuna cu sarea si piperul, dupa care se adauga mararul, cascavalul ras si usturoiul pisat.


Intr-o farfurie se amesteca pesmetul din punga ideea zilei si susanul ( puneti cat vreti ).



Dovleceii se dau prin amestecul de ou si cascaval, dupa care se tavalesc prin pesmet si susan.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit cca 40 de minute la foc mic.

Se servesc cu sos format din maioneza si kechup.



4 comentarii:

  1. Deliciosi, o sa 'imprumut' si eu reteta asta de la tine pentru musafirii din weekend ;) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Gustarea perfecta pentru copilasi:-)
    Te pup si sa ai o zi faina:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Angelica, ar fi bine daca ar papa toti copilasii...dar las' ca papa astia mari :D:)) Pup

      Ștergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)