un tort foarte rapid si foarte bun pt vremea asta
Ingrediente
- un plic inghetata de piesrsici
- un plic inghetata de capsuni
- biscuiti
- o piersica
- lapte
Mod de preparare
Pregatim inghetata conform instructiunilor de pe pachet.
Int-o caserola punem folie si turnam inghatata de caspuni, apoi cea de piersici, iar peste punem frumusel un rand de biscuitii.
Dam la congelator cateva ore pana se intareste.
Dupa ce scoatem inghetata de la congelator, o rasturnam usor, iar deasupra punem cateva felii de piersica
Int-o caserola punem folie si turnam inghatata de caspuni, apoi cea de piersici, iar peste punem frumusel un rand de biscuitii.
Dam la congelator cateva ore pana se intareste.
Dupa ce scoatem inghetata de la congelator, o rasturnam usor, iar deasupra punem cateva felii de piersica
Tipsuri
- 1daca aveti timp puteti prepara inghetata in casa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu