sâmbătă, 12 martie 2011

friptura de porc cu legume la cuptor



O mancare usor de facut si fara sa stai prea mult prin bucatarie, mai ales cand toata familia e racita :((

Ingrediente

  • o bucata pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 punga amestec mexican
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite.

Curatam si spalam cartofii pe care ii taiem cubulete.

Punem 3 linguri de ulei intr-o tava termorezistenta, apoi adaugam cartofii si amestecul mexican, condimentam legumele, dupa care punem carnea deasupra pe care am condimentat-o cu o ora inainte.


Completam cu apa cat sa acopere legumele si dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora.

Spre sfarsit stropim carnea cu vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.


Pofta buna!


2 comentarii:

  1. multumim medi, sper sa ne facem repejor bine sa profitam si noi de vremea frumoasa de afara, te pup, duminica frumoasa iti dorim!

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)