Ingrediente: 400 g ficatei de pasare , unt, ulei, 1 ceapa , sare si piper , 400 ml smantana , 2-3 legaturi de marar, 300 g ciuperci foarte mici.
Ficateii de pasare se prajesc in ulei cu unt . Separat, se prajesc ciupercile si ceapa, taiata foarte fin. Totul se sareaza si se pipereaza . Peste ciuperci se pun smantana si mararul, taiat nu foarte marunt . Cand s-a inmuiat si mararul, se adauga ficateii si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu