Ingrediente
4 cotlete de miel, ulei de masline, sare, piper, salvie ,1 ceapa tocata marunt, 1 morcov tocat marunt, 2 lujeri de telina tocati, un praf de chime, coriandru, ienibahar (macinate), boia, 250 g linte verde, 3 linguri vin demisec, sare, piper, patrunjel verde tocat, 1 cub supa de legume.
Mod de preparare
Intr-o tigaie se prajesc cotletele de miel. Se sareaza, se pipereaza si se pun crengute de salvie pentru aroma. Ceapa , morcovul si telina se calesc in ulei pana se inmoaie , apoi se adauga condimentele macinate, lintea, vinul, supa de legume, sare si piper. La final, se asezoneaza cu patrunjel verde. Se serveste langa cotlete.
Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu