Ingrediente
1 pui taiat bucati potrivit de mari, 500 ml ulei, sare, piper negru macinat, 1 cana apa, 1 capatina de usturoi, 1 felie lamaie.
Mod de preparare
Puiul se prajeste intr-un ceaun cu mult ulei. Cand bucatile s-au patruns bine, se scot din ceaun si se arunca uleiul. Se pun alte patru linguri de ulei proaspat, 1 cana de apa si bucatile de pui. Se sareaza si se pipereaza, apoi se acopera. Din cand in cand, se mai adauga cate putina apa, pana se se face un sos consistent . Se scot bucatile si in sosul format se pune usturoiul zdrobit si se stoarce felia de lamaie. Se mananca cu garnitura de orez sau cu mamaliguta calda.
Retete
- Pagina de pornire
- Despre mine
- Torturi
- Prajituri
- Dulciuri de post
- Fondant/ornamente
- Fripturi
- Mancare pt bebelusi
- Mancare cu carne
- Mancare de post
- Supe - Ciorbe
- Pizza
- Salate si sosuri
- Aperitive - Garnituri
- Aluaturi dospite
- Paste
- Omlete
- Muraturi - Sirop - Dulceata
- Coktail
- Concursuri
- Evenimente - Premii
- Publicitate
- Blogroll
- Idei pentru Valentine's Day si Dragobete
- Idei pentru masa de Paste
- Idei pentru masa de Craciun si Revelion
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu