luni, 19 octombrie 2009

PUI INADUSIT

Ingrediente
1 pui taiat bucati potrivit de mari, 500 ml ulei, sare, piper negru macinat, 1 cana apa, 1 capatina de usturoi, 1 felie lamaie.

Mod de preparare
Puiul se prajeste intr-un ceaun cu mult ulei. Cand bucatile s-au patruns bine, se scot din ceaun si se arunca uleiul. Se pun alte patru linguri de ulei proaspat, 1 cana de apa si bucatile de pui. Se sareaza si se pipereaza, apoi se acopera. Din cand in cand, se mai adauga cate putina apa, pana se se face un sos consistent . Se scot bucatile si in sosul format se pune usturoiul zdrobit si se stoarce felia de lamaie. Se mananca cu garnitura de orez sau cu mamaliguta calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)