Ingrediente :
1-2 pulpe pui
1 ceapa
2 morcovi
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
1/4 telina (200 g)
1 ardei gras
1 cana de orez (150 g)
sare,
delikat,
piper
patrunjel verde
Modul de preparare
intr-o oala se pun la fiert pulpele cu putin delikat, astfel face supa, spumam de cate ori este nevoie, intre timp calim ceapa cu morcovul, pastarnacul, radacin de patrunjel, telina si ardeiul toate tocate marunt, dupa care adugam si orezul , il calim si pe el( asta e secretul pt k orezul sa nu se impreune)pana se aureste, adaugam o cana de supa, iar pulpele le dezosam si carnea o taiem bucati mici si le punem peste orez, lasam sa fiarba la foc mic, dak este nevoie mai adugam o cana de supa, amestecati din cand in cand pt a nu se prinde. cand l-am luat de pe foc presaram patrunjelul tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu