sa pape si burtica lui, nu numai a lui mami si tati ;))
Ingrediente
- 1 piept de pui
- 1 cartof
- un ardei
- un morcov
- un dovlecel
- pastarnac
- telina
- radacina de patrunjel
- sfecla rosie
- o ceapa verde
- patrunjel
- 1 galbenus de ou
- 1 lingura smantana
- zeama de lamaie
Mod de preparare
se spala bine pieptutul, se pune la fiert, se spumeaza, dupa care adaugam legumele date pe razatoare, lasam sa fiarba la foc mediu, cand au fiert, luam de pe foc si punem galbenusul de ou amestecat cu smantana.
pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba in amestecul de ou cu smantana pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.
pt k ciorba sa nu se branzeasca se pun cateva linguri de ciorba in amestecul de ou cu smantana pt a se incalzii, apoi punem patrunjelul tocat marunt si zeama de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu