vineri, 2 aprilie 2010

Chiftelute din legume-post



sunt f bune, calde sunt crocante

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • brocoli
  • faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

se sapla si se curata legumele.
dam cartofii si morcovii pe razatoarea mare, tocam marunt ceapa, brocoli, patrunjelelu si mararul si le amestecam cu putin faina, cat sa le lege putin.
dupa care formam bilute si le dam prin faina
bilutele formate le punem intr-o tigaie cu ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei.
se consuma atat calde, cat si reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)