sâmbătă, 17 aprilie 2010

Deliciu cu capsuni si struguri

inventie proprie

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • un pachet budinca cu gust de capsuni
  • 550 ml lapte
  • 5 linguri de zahar
  • un borcan de nutela
  • cateva capsuni
  • cateva boabe de struguri
  • un pachet jeleu rosu

Mod de preparare

pt inceput pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet, dupa care o dam la racit.

intre timp inmuiem piscoturile in putin lapte si le punem sub forma de blat, dupa care le acoperim cu cateva linguri de nutella, peste care punem capsuni taiate felii, apoi peste capsuni punem jumatate din budinca si peste aceasta struguri taiati pe jumatate ( ii taiem pe jumatate si le scoatem samburii), apoi iar un start de piscoturi inmuiate in lapte si din nou repetam procedeul.

deasupra oranam cu capsuni si pregatim jeleul conform instructiunilor de pe pachet, pe care il vom pune deasupra, pt inceput il vom pune in mijloc, pt k acesta se distribuie sg catre margini.

dam la rece cateva ore inainte de servire.

pot sp k este un deliciu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)