pt ca nu-mi iese de fiecare data blatul de pizza cum trebuie, m-am hotarat sa incerc cu felii de paine, vr sa sp k rezultatul m-a uimit, nu ma astpetam sa fie asa buna, deci in concluzie asa o voi face mereu.
Ingrediente
- * felii subtiri de paine
- * 2 oua
- * cateva ciuperci
- * sunculita de pui
- * 1 carnacior oltnesc
- * cascaval ras
- * Un ardei rosu
- * lapte
- * Ketchup
- * Masline
- * smantana
- *branza topita la sul
- * Ulei pt uns tava
Mod de preparare
Ungem o tava cu putin ulei.
Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin el si tapetam toata suprafata tavii cu ele.
In restul de lapte, adaugam 2 oua, batem bine si turnam compozitia peste feliile din tava.
Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min, pentru formarea crustei care leaga feliile de paine intre ele si formeaza astfel blatul.
Intre timp pregatim toping-ul:
Taiem feliile de sunculita pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.
Din smantana si branza topita facem un amestec.
Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul din smantana cu branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.
Intr-un bol, punem laptele si trecem feliile de paine prin el si tapetam toata suprafata tavii cu ele.
In restul de lapte, adaugam 2 oua, batem bine si turnam compozitia peste feliile din tava.
Punem tava in cuptorul incalzit, la foc mare, timp de 10 min, pentru formarea crustei care leaga feliile de paine intre ele si formeaza astfel blatul.
Intre timp pregatim toping-ul:
Taiem feliile de sunculita pe jumatate, ardeii feliute, cipercile, carnaciorul, dam cascavalul pe razatoare.
Din smantana si branza topita facem un amestec.
Scoatem tava din cuptor si acoperim blatul cu ketchup, dupa care vom pune ingredientele, iar deasupra amestecul din smantana cu branza topita si mai dam inca 20 -25 de min la cuptor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu