vineri, 16 aprilie 2010

Pui in crusta crocanta de mustar




by oana

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 2 cubulete de unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g pesmet
  • patrunjel proaspat tocat fin
  • 1 lingurita maioneza
  • 2 lingurite smanatana
  • o lingurita cu varf de mustar
  • Portii: 2Portii: 2
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute

Mod de preparare

ungem o tava termorezistenta cu unt si asezam in ea pulpele de pui spalate si uscate.si condimentate dupa gust
punem tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea intervalului.
Intre timp tocam ceapa si usturoiul marunt.
topim untul intr-o tigaie, apoi punem ceapa si usturoiul si le calim 5 minute.
dupa care punem pesmetul si patrunjelul, amestecam si le mai lasam 2 minute pe foc.
amestecam maioneza, smantana si mustarul si le dam deoparte.
scoatem pulpele, le ungem cu sosul de maioneza, smantana si mustar, apoi se presara peste ele pesmetul, acoperindu-le bine.
presam usor cu mana, dupa care mai dam inca 5 min la cuptor, pana se reumenste usor.
se serveste cu garnitura de conopida sau broccoli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)