adaptata dupa reteta sote de morcovi cu ficatei ( by teo )
Ingrediente
- 3 morcovi mari, taiati rondele
- piept de pui
- 1 lingura de zahar brun
- 300-400 ml de apa sau supa de pui
- 1 fir de patrunjel verde
- 1-2 linguri de ulei de masline
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem morcovii taiati rondele, peste ei turnam uleiul si apa/supa de pui si le lasam sa fiarba la foc mic, pana cand morcovii sunt aproape fierti si apa a inceput sa scada.
Daca scade apa prea mult, completati cate putin.
Intr-o alta craticioara punem pieptul de pui la fiert.
Cand morcovii sunt aproape fierti, adaugam si pieptul de pui taiat bucatele si il lasam sa fiarba impreuna cu morcovii
La final, in ultimul clocot, punem si zaharul brun si patrunjelul taiat marunt.
Tipsuri
- 1Cu cat morcovii sunt mai dulci, cu atat sote-ul iese mai bun.
- 2Daca bebe nu mananca inca bucati mari, blenduiti fara grija sote-ul!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu