vineri, 7 mai 2010

Budinca de legume si pui




Ingrediente

  • 2 pulpe
  • 1 morcov
  • 5-6 cartofi
  • telina
  • conopida
  • fasole verde
  • mazare
  • ardei rosu
  • porumb
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • cascaval
  • 3 galbenusuri
  • 1 iaurt cremoso

Mod de preparare

Fierbem pulpele de pui, spumam de cate ori este nevoie, apa nu o aruncam si facem o supa din ea.
Intr-o alta oala fierbem cartofii in coaja.
Dupa ce au fiert carnea si cartofii, carnea o dam jos de pe os, cartofii ii pasam cu furculita si le amestecam cu celelalte legume pe care le-am fiert si pe ele, cu 2 galbenusuri, jumatate din iaurt, sare.
Ungem o tava de yena cu unt, turnam compozitia in ea, deasupra punem galbenusul amestecat cu iaurtul ramas si presaram cascaval ras si o dam la cuptor pana devine aurie.

Tipsuri

  • se pot pune ouale intregi, insa eu am pus doar galbenusurile pt ca am facut sa pape si piticul meu.
  • se poate face si din alte legume


2 comentarii:

  1. Arata foarte bine!Am s-o fac si eu fetiei mele

    RăspundețiȘtergere
  2. ms vio, sa o incerci cu incredere, e f buna :*

    RăspundețiȘtergere

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)