deliciosi
Ingrediente
- o caserola ficatei de pasare ( 500 g)
- o capatana usturoi
- o lingura pasta de tomate
- o lingura faina
- verdeata
- sare
- piper
- boia
- Mod de preparare
Spalam bine ficateii si ii curatam de pielite, dupa care ii punem la scurs intr-o strecuratoare.
Intre timp curatam usturoiul, il taiem marunt si-l punem la calit in putin ulei ( nu trebuie sa ii lasam prea mult pt ca se amaresc).
Dupa ce s-au calit punem ficateii peste si lasam putin, dupa care punem o cana cu apa si ii lasam pana fierb.
Cand sunt aproape fierti amestecam bulionul cu faina si putina apa si punem peste ficatei, daca a scazut apa mai punem o cana si lasam pana se formeaza sosul.
Condimentam cu sare,piper si boia la sfarsit si asezonam cupatrunjel tocat marunt.
Noi i-am servit cu un pilaf.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu