sâmbătă, 15 mai 2010

Ficatei in sos de usturoi



deliciosi

Ingrediente

  • o caserola ficatei de pasare ( 500 g)
  • o capatana usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • o lingura faina
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • boia
  • Mod de preparare

Spalam bine ficateii si ii curatam de pielite, dupa care ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intre timp curatam usturoiul, il taiem marunt si-l punem la calit in putin ulei ( nu trebuie sa ii lasam prea mult pt ca se amaresc).

Dupa ce s-au calit punem ficateii peste si lasam putin, dupa care punem o cana cu apa si ii lasam pana fierb.

Cand sunt aproape fierti amestecam bulionul cu faina si putina apa si punem peste ficatei, daca a scazut apa mai punem o cana si lasam pana se formeaza sosul.

Condimentam cu sare,piper si boia la sfarsit si asezonam cupatrunjel tocat marunt.

Noi i-am servit cu un pilaf.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)