Ingrediente
- 4 oua
- masline fara samburi
- branza proaspata de vaca
- 4 linguri smantana
- sare
- piper
- boia
- patrunjel
- marar
Mod de preparare
Amestecam ouale cu smantana si condimentele, atat cat sa se omogenizeze compozitia,nu mai mult.
Turnam compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin unt sau ulei.
Punem deasupra maslinele feliate si patrunjelul.
Se introduce in cuptorul incins si se lasa la copt aproximativ 20 minute.
Cand s-a rumenit putin deasupra este gata.
In timp ce omleta este la cuptor pregatim crema de branza.
Tocam marunt mararul si amestecam bine cu branza.
Dupa ce am scos omleta si am rasturnat-o cu fundul in sus ( hai gaby comenteaza si aici :P :))) punem crema de branza peste si rulam cu ajutorul hartiei de copt, lasam aa cateva minute dupa care o taiem felii.
Reteta nu iti apartine, e luata de pe blogul Mayei!! Ar fi bine sa nu mai zici ca e "a la dana" cand este copiata!!
RăspundețiȘtergereIn blogosfera se obisnuieste sa se precizeze sursa, ceea ce tu nu numai ca nu faci ci mai pretinzi ca e si inventia ta...
draga anonim, in primul rand ar fi fost corect sa iti spui si numele daca tot vi si imi aduci acuze, nu sa te ascunzi si sa arunci cu pietre, acum am cautat si eu pe net blogul Mayei, si draga nu este aceeasi rulada in cazul in care nu sti sa citesti te rog sa inveti si nu sa vi sa imi aduci mie acuze, nu este reteta mayei, deci pretind ca este a mea si nu-ti permit sa vi la mine pe blog si sa ma acuzi!!!!!!
RăspundețiȘtergere