vineri, 21 mai 2010

Rasfat cu ciocolata si capsuni



un desert rapid si delicios, care nu da gres niciodata

Ingrediente

  • o ciocolata amaruie
  • capsuni

Mod de preparare

Se spala capsunile si se lasa sa se scurga.
Se aleg pentru a fi trase in ciocolata numai capsunile cu codita si care sunt mai tari.
Se pune ciocolata intr-un ibric si se tine in apa fierbinte, pe foc, pana cand se topeste la baine - marin
Lasam sa se raceasca ciocolata si cand incepe sa se intareasca, inmuiem capsunile pe jumatate in ciocolata, tinandu-le de codita.
Capsunile in ciocolata se aranjeaza cu grija pe o farfurie, cu partea cu ciocolata in sus, si se dau la frigider, pentru a se intari ciocolata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)