marți, 29 iunie 2010

Inimioare cu caise



Azi am vrut sa stau cuminte si sa nu mai intru in bucatarie, dar ce sa te faci cu fetele astea de pe bucataras care imi fac mereu pofta cu cate ceva :))

Ingrediente

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • un cubulet de unt
  • 1 iaurt cremoso
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • caise
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Batem ouale intregi cu praful se sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, untul la temperatura camerei, iaurtul, faina, praful de copt si esenta de vanilie, mixam bine pana se omogenizeaza compozitia.
Compozitia astfel rezultata o punem intr-o tava de briose inimioare, unse cu ulei si tapetate cu faina.
Le dam la cuptor pentru cca 15 minute, la foc mediu.
Dupa ce le-am scos de la cuptor le lasam sa se racoreasca si cu ajutorul unui cutit le desprindem de pe margini si le scoatem din forme.
Deasupra punem putina nuca de cocos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comandă pizza online!

A apărut o eroare în acest obiect gadget

o comunitate frumoasa si unita, intrati si aruncati o privire :)